Επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί τον Μάρτιο εάν έως τότε δεν έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις του, παραδέχεται πως έχουν υπάρξει καθυστερήσεις σε κρίσιμους τομείς του κυβερνητικού έργου και στρέφει τα βέλη του κατά συναδέλφων του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Θα προτιμούσα, επίσης, ο πολιτικός μας λόγος να είναι πιο επιθετικός. Αρκετές φορές εμφανιζόμαστε ενοχικοί ή προσπαθούμε να δώσουμε ελπίδες. Θα προτιμούσα, λοιπόν, να μιλάμε χωρίς περιστροφές για το αγώνα μας για τη σωτηρία της χώρας. Οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια», δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο υπουργός Υγείας χαρακτηρίζει «αυτοκτονία» για τη χώρα το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών και παραδέχεται πως το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση δημαγωγούσε. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αντιπολίτευση ορισμένων στο ΠΑΣΟΚ προσέλαβε χαρακτηριστικά δημαγωγίας. Προσωπικά είμαι υπερήφανος που κράτησα απόσταση από το λαϊκισμό. Γιατί ο λαϊκισμός και η δημαγωγία ορισμένων επηρέασαν αρνητικά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης μας».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook