Αν και ήταν καλύτερη και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει τη νίκη τελικά, η Χερσόνησος κέρδισε μονάχα το πόντο της ισοπαλίας κόντρα στην εκ των πρωτοπόρων Ρόδο. Η Ηρακλειώτικη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της Ρόδου η οποία έχασε έδαφος στη κούρσα για τον τίτλο.
Ο βαθμός σίγουρα είναι καλός αλλά δεν ήταν αρκετός για να ανέβει στην βαθμολογία, με αποτέλεσμα η ομάδα του Βαρδάκη να μείνει στη τελευταία θέση της κατάταξης.
 
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ρόδο που πρέπει να είναι και ευχαριστημένη από το βαθμό, καθώς ειδικά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Βλάχο να πάρουν το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο πρώτο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Φιλιππάκου, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών μόλις στα 10 δευτερόλεπτα.
 
Τα πανηγύρια για τους Κρητικούς δεν κράτησαν όμως και πολύ καθώς στο 5\’ ο Κακλαμάνος έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει δέκα λεπτά καθώς οι άνθρωποι της Χερσονήσου καθυστέρησαν να μαζέψουν τα λεφτά για την αμοιβή των διαιτητών. Στους 30 βαθμούς η Ρόδος, στους 18 η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη.
 
Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Καλομοίρης, Τζιράκης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Φιλιππάκος, Γιακουμάκης, Βλάχος, Μαραγκουδάκης, Μασέλης, Ματθαιάκης, Καλογέρης
Ρόδος (Δημήτρης Σπάνος): Σoυμουλίδης, Στ. Καντιμοίρης, Λιόλιος (51\’ Τσιφλίδης), Καραγιαννίδης, Μπιμπίρης, Γήτας, Τοπάλης, Μανίκας, Γ. Καντιμοίρης (53\’ Δανάς), Μ. Ανωγειάνακης, Κακλαμάνος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook