Εξιχνιάστηκε σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, υπόθεση κλοπής ελαιοκάρπου από αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 80χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Για την εν λόγω κλοπή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ενώ συνελήφθη και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από την 03-01-2016 έως 08-01-2016, άγνωστοι δράστες μετέβησαν στο προαναφερόμενο αγροτεμάχιο και προέβησαν στη συγκομιδή ελαιόκαρπου από 90 ελαιόδεντρα ιδιοκτησίας του 80χρονου, συγκεντρώνοντας περίπου 60 σακιά. 

Από την αστυνομική έρευνα  και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 42χρονος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (22.01.2016) το πρωί έρευνα στην οικία του 42χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 60χρονου, για το οποίο στερείτο την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή, ξιφίδιο, 11 κροτίδες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook