Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παίκτη του Εργοτέλη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 
Το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων» έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Παπουτσάκη και εκεί ήταν και αρκετοί φίλοι της ομάδας για να τον υποδεχθούν με τον παίκτη να νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος με την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος. 
Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο, τόνισε: «Ήρθα σε μια ομάδα και μια πόλη που ξέρω αρκετά καλά. Όλα εδώ μου είναι γνώριμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Η επιστροφή μου στον Εργοτέλη έγινε σήριαλ, γιατί υπήρχαν πολλοί παράμετροι σε αυτή τη μετεγγραφή. Από τον Εργοτέλη έφυγα πριν από 2 χρόνια, τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελα και τα περίμενα. Η επιστροφή μου όμως και η υποδοχή του κόσμου θα μου δώσουν δύναμη για μια καλύτερη συνέχεια και για εμένα και για την ομάδα».
Για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει στον Εργοτέλη και τον συναγωνισμό που θα συναντήσει, ανέφερε: «Αν δεν αισθανόμουν δυνατός και έτοιμος δεν θα επέστρεφα. Πιστεύω στον εαυτό μου, στις δυνατότητές μου και για αυτό έκανα και αυτή την κίνηση να έρθω στον Εργοτέλη. Δεν με τρομάζει ο συναγωνισμός, εξάλλου προέρχομαι από μια ομάδα στην οποία ήταν πολύ έντονος. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Βλέπω τα πράγματα ξεκάθαρα και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσω για το καλύτερο».
Τέλος για τους λόγους που η επιστροφή του στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη έγινε σήριαλ, υπογράμμισε: «Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο το ενδιαφέρον του Εργοτέλη για μένα. Στη συνέχεια όμως όταν διαπίστωσα πόσο σοβαρό ήταν και πόσο πολύ με ήθελαν πίσω στην ομάδα, τότε ξεπεράστηκαν και κάποια άλλα θέματα που υπήρχαν και ήρθα στον Εργοτέλη».
Ανοιχτό παράθυρο για προσθαφαιρέσεις 
Στις δηλώσεις του για την επιστροφή του Κουτσιανικούλη και όχι μόνο ο πρόεδρος του Εργοτέλη άφησε ένα ανοικτό παράθυρο να πραγματοποιηθεί ακόμη μια μεταγραφή στην ομάδα αν προκύψει θέμα αποχώρησης κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή. «Οι μετεγγραφές τελειώνουν στις 31 Αυγούστου και σήμερα έχουμε 10». Απαντώντας για το αν μιλά θεωρητικά ή συγκεκριμένα, για το αν δηλαδή η ομάδα του προχωρήσει και σε άλλη μετεγγραφή, είπε: «Αυτή τη στιγμή μιλάω θερωτητικά, αλλά πολύ σύντομα μπορεί να γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Μέχρι τις 31 του μήνα μπορεί να φύγουν και να έρθουν και άλλοι παίκτες». 
Στη συνέχεια αναφερόμενος στην απόκτηση του Κουτσιανικούλη, τόνισε: «Με την απόκτηση του Βασίλη ολοκληρώσαμε τις κινήσεις που θέλαμε για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Πριν 3,5 χρόνια μου είχε πει ο Καραγεωργίου ότι ήθελε να φέρουμε πίσω τον Ογκουνσότο που ήταν ένα δικό μας παιδί. Τώρα το είπα εγώ στον προπονητή, ότι ο Κουτσιανικούλης είναι ένα παιδί δικό μας που πρέπει να το φέρουμε στην ομάδα, όπως και κάναμε. Ήταν μια δύσκολη μετεγγραφή που μας κούρασε αρκετά, τώρα όμως που τελείωσε είμαστε όλοι μας ικανοποιημένοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook