«Η καλύτερη διαφήμιση είναι η… δυσφήμηση» υποστηρίζει η Ελένη Φουρέιρα. Η sexy τραγουδίστρια μίλησε για την αρνητική δημοσιότητα που είχε τον τελευταίο διάστημα λόγω της καταγωγής της και για το αν έχει… καβαλήσει το καλάμι, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά της.

«Έχω καταλάβει ένα πράγμα. Η αρνητική δημοσιότητα είναι αυτή που σε κάνει διάσημο. Όπως λέει και ο φίλος μου, ο Ηλίας Ψινάκης, η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Όταν λοιπόν εσύ κάνεις τη δουλειά σου και κάποιοι ασχολούνται με το να σε δυσφημίζουν, νομίζω πως το μόνο που μου κάνουν είναι καλό. Τελικά, από όλη αυτήν την ιστορία έκανα πολλούς fans. Αυτό έχω να σου πω μόνο… Τώρα, η οικογένειά μου είναι κάτι άλλο, στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ».

\"\"

Η νικήτρια του «Just The Two Of Us» υποστηρίζει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι: «Μακάρι να μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι, ίσως να ήμουν και πιο ευτυχισμένη τώρα, ξέρεις… Νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν καβαλήσει το καλάμι ζουν σε έναν δικό τους κόσμο που δεν είναι απαραίτητα κακός. Εντάξει, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να καβαλήσω το καλάμι, λόγω της οικογένειάς μου. Λόγω του ότι δουλεύω και από τη δουλειά μου ζω και δεν με παίρνει ούτε στιγμή να καβαλήσω το καλάμι, γιατί, αν κάποια στιγμή δεν αποφέρω χρήματα από αυτήν τη δουλειά, έχω και μία οικογένεια πίσω μου που πρέπει να ζήσει. Γι’αυτό και δεν με ενδιαφέρει να καβαλήσω το καλάμι σε καμία περίπτωση. Με ενδιαφέρει να υπάρχω, να δουλεύω και να βγάζω καλά τραγούδια». 

\"\"Τι δηλώνει για τον χαρακτηρισμό sex symbol που της έχουν αποδώσει; «Είναι τιμητικό για μια γυναίκα να τη λένε sexy. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο sexy και το πρόστυχο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κόσμος με ψήφισε ως το πιο σέξι βίντεο κλιπ ή το πιο σέξι τραγούδι. Για κάθε γυναίκα θα ήταν πολύ τιμητικό αυτό. Αυτό με κάνει βέβαια πιο προσεκτική στις εμφανίσεις μου από εδώ και πέρα. Να προσέχω πιο πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο τίτλος!».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά, η ίδια απάντησε: «Γενικά οι pop τραγουδιστές γίνονται είδωλα για κάποια παιδιά και καλό είναι, όταν γίνεσαι είδωλο, να μπορείς να προσφέρεις κάτι καλό. Να μην κάνεις λάθος πράγματα και να τα κάνουν κι εκείνα. Μακάρι να είμαι ικανή να μπορώ να γίνω είδωλο για τα νέα παιδιά. Μακάρι να είμαι ικανή να το κάνω, γιατί αν δεν είμαι ικανή, δεν θα το \’θελα».

Τι απαντά, όμως, σε αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω πρώτα τα προσωπικά της και μετά τη δουλειά της; «Όχι ότι κρύβομαι για κάτι, δεν έχω πρόβλημα. Απλώς θα ήθελα το επίκεντρο να είναι η δουλειά μου. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που κάνω. Δεν το κάνω για πλάκα, ούτε από ψώνιο, ούτε για να γίνω διάσημη. Νομίζω ότι στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να γίνεις διάσημος. Με ένα σκάνδαλο γίνεσαι διάσημος. Εμένα με ενδιαφέρει να τραγουδάω. Είναι το όνειρο της ζωής μου κι αυτό θέλω να κάνω…».   
\"\"

 Glam

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook