Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Σούδας, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34’, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων, νικώντας με 3-2 τη Δόξα.

Η νεανική ομάδα των Παχιανών είχε τον ενθουσιασμό και διεκδικούσε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό, αλλά “μίλησε” η εμπειρία των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με εκτέλεση φάουλ του Στρατουδάκη από πλάγια θέση.

Στο 34’ ο Σαρτζετάκης ανέτρεψε τον Καβρουλάκη που είχε περάσει την μπάλα από πάνω του και αποβλήθηκε, με τον Περράκη να ευστοχεί στο πέναλτι για το 1-1.

Η Δόξα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 51’ με Κένγκα και Περράκη, αλλά τρία λεπτά αργότερα από στατική φάση ξανά ο Άρης πέτυχε το 2-1. Ο Στρατουδάκης εκτέλεσε το φάουλ ο Χατζηγιάννης πήρε την κεφαλιά και ο Κλωθάκης με τον ίδιο τρόπο σε κενή εστία σκόραρε. Σαν να μην έφτανε αυτό από αδράνεια στην άμυνα της Δόξας ο Παπαθανασίου πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 3-1.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι… πολιόρκησαν την αντίπαλη εστία και μείωσαν στο 73’ με τον Καβρουλάκη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή. Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τους νικητές και ο Καλλιοντζάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook