Ράλι ανόδου για τις τιμές των υγρών καυσίμων στην Κρήτη. Μάλιστα όπως δηλώνει στο Flashnews.gr o Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Βαγγέλης Κώτσος, τα πράγματα δεν αναμένεται να βελτιωθούν το προσεχές διάστημα, καθώς υπάρχει άνοδος στις τιμές του πετρελαίου, ενώ ρόλο παίζει και  η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.

Συγκεκριμένα οι τιμές σε Χανιά και Ηράκλειο κυμαίνονται από 1, 70  μέχρι και 1,80 ευρώ ενώ λίγο πιο υψηλές είναι στο Λασίθι και ακόμα υψηλότερες στο Ρέθυμνο.

Πάντως ο κ. Κώτσος χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη αυτή την άνοδο των τιμών επισημαίνοντας ότι \”είναι αναντίστοιχη με την αύξηση των διεθνών τιμών. Και αυτό μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η κατάσταση στο χώρο των πετρελαιοειδών παραμένει ανεξέλεγκτη καθώς η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική βούληση να παρέμβει.\”

Όπως τονίζει ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση οφείλεται στην ασυδοσία ορισμένων στη διαμόρφωση των τιμών αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Ο έλεγχος περιορίζεται μόνο στα πρατήρια, με την επιβολή πλαφόν, είτε με τους συνεχείς ελέγχους που όμως δεν φέρνουν το παραμικρό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook