Την πρώτη του ήττα ως α’ προπονητής του Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, που βρέθηκε στον πάγκο για τρίτο ματς (2 στο πρωτάθλημα-1 στο Κύπελλο).

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ο Πλατανιάς ξεκίνησε πιέζοντας την ομάδα μας και κατάφερε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε και τον ευνοϊκό άνεμο, οπότε βοήθησε και αυτό. Κέρδισε αρκετά φάουλ και κόρνερ, τα οποία κάποια από αυτά θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε και σε ένα από αυτά ευτύχησε να προηγηθεί. Νομίζω όμως ότι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρότι επαναλαμβάνω ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Πλατανιάς το παιχνίδι το ελέγχαμε! Δεν δημιουργήθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο αντίθετα μας έδωσαν περισσότερο χώρο, τον εκμεταλλευτήκαμε και είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά δεν μπορέσαμε κι εμείς να δημιουργήσουμε κάτι το σημαντικό στην περιοχή του Πλατανιά. Ανοιχτήκαμε περισσότερο για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε αλλά ευτύχησε πάλι ο Πλατανιάς σε μία αντεπίθεση να βάλει ένα δεύτερο γκολ. Αντιδράσαμε όσο μπορούσαμε και αν μειώναμε το σκορ περίπου στο 70-75’ θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι».

Για το τι τον προβλημάτισε και για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Σίγουρα θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας και να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι, ώστε να μην έχει την πρωτοβουλία ο Πλατανιάς. Όσον αφορά το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο».