Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε από τα Μέλη και τις Φίλες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ τη Δευτέρα 01.02.2016 στο ξενοδοχείο Αστόρια η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο Πρόγραμμα που ολοκλήρωσε το ΔΙΚΤΥΟ με την ατομική Συμβουλευτική των 300 ωρών και τα 4 Σεμινάρια για τις νέες Τεχνολογίες στις 34 ωφελούμενες του σχεδίου Δράσης «Παγκρήτια Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης» χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών Γ.Γ.Ι.Φ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τις παρευρισκόμενες και ευχήθηκε Υγεία και Ειρήνη.

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους Δωροθέτες οι οποίοι με προθυμία προσέφεραν τα δώρα τους για την λαχειοφόρο αγορά, καθώς και το κοσμηματοπωλείο Αναστασάκης για το κόσμημα που προσέφερε  για το φλουρί της πίτας, το οποίο κέρδισε η Χημικός Μηχανικός κ. Παπαδάκη Μάνια.

Με πολύ συγκίνηση το Δίκτυο αφιέρωσε ένα κομμάτι της πίτας στις αθώες ψυχές των προσφύγων και των παιδιών τους που πνίγονται στο Αιγαίο, με τις ευχές όλων να τελειώσει, γρήγορα,  αυτός ο τραγικός πόλεμος.