Με βάση το σχετικό report του ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη η Ελλάδα και η Κροατία είναι οι δύο χώρες στις οποίες οι Σουηδοί επιθυμούν να ταξιδέψουν εφέτος

Η Κρήτη αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό για τους Σουηδούς. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet» στο οποίο παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία του τουριστικού πρακτορείου Apollo, σύμφωνα με τα οποία η Κρήτη έχει τις περισσότερες κρατήσεις από τους Σουηδούς για το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης βρίσκεται η Ρόδος.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται επίσης ότι, τον Ιανουάριο, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 25% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα το 2015, γεγονός που οφείλεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου στη Σουηδία.

Με βάση το σχετικό report του ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη η Ελλάδα και η Κροατία είναι οι δύο χώρες στις οποίες οι Σουηδοί επιθυμούν να ταξιδέψουν εφέτος.

Πηγή: euro2day