Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 15:00 στα κεντρικά γραφεία του κινήματος στην Αθήνα. Από πλευράς Κρήτης, συμμετείχαν ο Βουλευτής Χανίων, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Αποστόλης Σφακιανάκης.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης και μετά από πρόταση της Προέδρου ανακοινώθηκε ότι Γραμματέας Οργανωτικού του κινήματος αναλαμβάνει ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ Πρόεδρος της Επιτροπής Συγκρότησης Συνδυασμών αναλαμβάνει ο Βουλευτής Χανίων, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται στο Ηράκλειο Περιφερειακή Συνδιάσκεψη όλων στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. σε επίπεδο Κρήτης, ενώ αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιφέρειες της χώρας. Σκοπός της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης στο Ηράκλειο είναι η συντονισμένη προώθηση των θέσεων και των ιδεών της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κρήτη, αλλά και η ανάδειξη τοπικών προβλημάτων στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook