Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην β΄φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι νεαροί πολίστες του Γιώργου Φραγκέδη πήραν μία μεγάλη πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας από την συνέχεια μεγάλα ονόματα του χώρου της υδατοσφαίρισης.

Ο πρωτομάστορας αυτής της επιυτχίας, ο Χανιώτης προπονητής δήλωσε σχετικά με την πρόκριση: «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς ανεξαιρέτως, οι οποίοι με στήριξαν το προηγούμενο διάστημα και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν μία σπουδαία πρόκριση. Από τον Παναθηναϊκό είχαμε χάσει 17-3 πριν από λίγες μέρες, στην α\’ φάση κι όμως καταφέραμε με πολύ σκληρή δουλειά να τον κερδίσουμε. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μας βόλεψε η ισοπαλία της Γλυφάδας με την Ηλιούπολη (7-7), όμως για να φτάσει η Γλυφάδα να ελπίζει σε πρόκριση, στο μεταξύ μας ματς είχαμε κόντρα την διαιτησία  και συγκεκριμένα έχουμε μεγάλα παράπονα από τον κ. Θωμά στον οποίο και αποδίδουμε αποκλειστικά ότι χάσαμε το παιχνίδι. Στο α\’ 8λεπτο με απέβαλε προσωπικά με κόκκινη κάρτα, η Γλυφάδα πήρε 5 πέναλτι και το σκόρ έληξε 6-2… Υπό άλλες συνθήκες θα την είχαμε κερδίσει και θα είχαμε προκριθεί ακόμη πιο εύκολα».

Φραγκονικολάκη: «Προκλητικός ο διαιτητής Θωμάς»

Πέρα από τον Γιώργο Φραγκέδη παράπονα και μάλιστα φρικτά για την διαιτησία του Θωμά έκανε και η έφορος υδατοσφαίρισης υποδομών Μαρί Φραγκονικολάκη που τόνισε: «Η διαιτησία του κ. Θωμά ήταν κακή. Γενικώς ο Ν.Ο.Χ. έχει πάντοτε παράπονα από αυτόν τον διαιτητή και δεν γνωρίζουμε τον λόγο! Θα τον χαρακτήριζα προκλητικό διότι οι αποφάσεις του ήταν πέρα για πέρα άδικες και όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι κατηγορίας μίνι παίδων, η Ομοσπονδία θα πρέπει να προβληματιστεί από το πώς αυτός ο άνθρωπος συμπεριφέρθηκε στα δικά μας παιδιά. Από εκεί και πέρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για την πρόκρισή τους. Έδειξαν χαρακτήρα μετά το παιχνίδι με τη Γλυφάδα και πλέον έχουμε μπροστά μας την τελική φάση όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

                                                                                                              

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook