Υπεγράφη από το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών Δήμου Χανίων».
Το έργο είναι προϋπολογισμού 40.000,00€ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

Με το έργο αυτό πρόκειται να γίνει διαγράμμιση διαμήκης, εγκάρσια ή σύμβολα (αρχική ή αναδιαγράμμιση) επί ασφαλτικού οδοστρώματος οποιασδήποτε ποιότητας υφής και ηλικίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων.

Η εν λόγω διαγράμμιση θα γίνει σε κεντρικούς και δευτερεύοντες οδικούς άξονες του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων, όπου κριθεί απαραίτητη και θα γίνεται καθ΄ υπόδειξη και μετά από εντολή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, μέσα στα πλαίσια των ποσοτήτων της μελέτης, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στις διαβάσεις έξω από σχολικές μονάδες σε όλο το Δήμο αλλά και στο κέντρο της πόλης όπου η κίνηση πεζών και τροχοφόρων είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του εκπροσώπου του αναδόχου με το Δήμαρχο Χανίων και την υπογραφή της σύμβασης, ο κος Βάμβουκας ζήτησε να γίνει με προσοχή η όλη διαδικασία τονίζοντας ότι οι διαγραμμίσεις είναι εξαιρετικά σημαντική εργασία για την ασφάλεια των πολιτών και προς τούτο ζήτησε άριστη ποιότητα υλικών και εργασίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook