Στο πλευρό της Ντένιας Παράσχη, που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αμερική, στέκεται η Α.Ε. Μυλοποτάμου.

Η ομάδα του Ρεθύμνου αποφάσισε τα έσοδα από τα εισιτήρια στα παιχνίδια τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας να διατεθούν για τον αγώνα που δίνει η 28χρονη από τη Ζάκυνθο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ:

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2/2016

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της γυναικείας ομάδας και οι ακαδημίες του Συλλόγου μας ακούγοντας την έκκληση βοήθειας από την 28χρονη ΝΤΕΝΙΑ ΠΑΡΑΣΧΗ από τη Ζάκυνθο, που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αμερική, αποφάσισε η είσπραξη των εισιτηρίων τόσο της αντρικής ομάδας όσο και της γυναικείας ομάδας από τους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14/2/2016 να δοθούν στην κοπέλα που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι στις 13:15 για τη γυναικεία ομάδα με την αντίστοιχη της Αθηναΐδηας και στις 15:30 για την ανδρική ομάδα με τον Φοίνικα Σελλίων και το κόστος των εισιτηρίων ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ.

Ο Σύλλογος μας θα είναι πάντα αρωγός με τις δυνάμεις που έχει σε κάθε ανάγκη συνανθρώπου μας.

Ευχόμαστε «όλοι μαζί» στην ΝΤΕΝΙΑ ΠΑΡΑΣΧΗ να βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook