Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η ιστορία της 26χρονης Zara Bel από το Essex της Αγγλίας την οποία ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της όχι μόνο κακοποιούσε αλλά και την εξέδιδε σε άγνωστους έναντι αμοιβής.

Ο David Bell ο οποίος ήταν bodybuilder και περνούσε ώρες στο γυμναστήριο κακοποιούσε με κάθε τρόπο τη σύζυγό του χτυπώντας την όχι μόνο με γυμνά χέρια αλλά και με τη χρήση ξύλινων και μεταλλικών αντικειμένων.

Μάλιστα, ο άντρας μια μέρα αφού πρώτα την έδειρε στη συνέχεια την ανάγκασε να σταθεί μπροστά σε έναν καθρέφτη λέγοντάς της: «Δε νομίζω να μπορείς να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Ή μήπως μπορείς;».

Ωστόσο, η οδύσσεια της γυναίκας δε σταμάτησε εκεί.

Ο σύζυγός της την κλείδωσε στο πατάρι του σπιτιού όπου και επέτρεπε σε άγνωστους άντρες να την επισκέπτονται για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ορέξεις έναντι αμοιβής.

Μια μέρα, όμως, τη στιγμή που καθάριζε η γυναίκα βρήκε μια παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου. Αφού σιγουρεύτηκε ότι ο σύζυγός της έλλειπε στο γυμναστήριο κάλεσε την αστυνομία.

Η κλήση μαγνητοσκοπήθηκε και ο διάλογος που καταγράφηκε είχε ως εξής:

Zara Bel: «Γειά σας, ονομάζομαι Zara Bel. Με κακοποιεί ο άντρας μου και είμαι κλειδωμένη στο πατάρι για ένα μήνα. Μαζί μου είναι και η κόρη μου» είπε η γυναίκα και αμέσως την έπιασαν τα κλάματα.

Αστυνομικός: «Είστε και οι δύο μαζί στο πατάρι;»

Zara Bel: «Ο σύζυγός μου είναι αρκετά καλογυμνασμένος. Φτάνει σπίτι από λεπτό σε λεπτό. Τις τελευταίες μέρες με χτυπάει συνέχεια. Το πρόσωπό μου είναι γεμάτο μελανιές. Μου πήρε μέρες να βρω το τηλέφωνο για να σας καλέσω».

Αστυνομικός: «Μπορείτε να βγείτε από το πατάρι;»

Zara Bel: «Όχι. Είμαι κλειδωμένη. Ελάτε γρήγορα».

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε εννιά χρόνια φυλάκισης.

newsbeast

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook