Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ καθάρισε το Ηράκλειο από το πρώτο 20λεπτο και στην συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει του κομβικού αγώνα με την Κηφισιά. Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Χαντί που πέτυχε δύο γκολ.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε εξαιρετικός με μεγάλη διάθεση αλλά κυρίως παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε 90 λεπτά παιχνιδιού. Στο ντεμπούτο των Χαντί, Καλέ, Γουόρντεν ο πρώτος έδειξε από το πρώτο παιχνίδι τι μπορεί να κάνει και με δύο πανέμορφα γκολ έλυσε τον γόρδιο δεσμό της μαζικής άμυνας των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης με τον ΟΦΗ να κάνει το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρις στα δύο γκολ του Άγγελου Χαντί και το ένα του Αλέξη Περογαμβράκη που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι φτάνοντας τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν φανερό ότι ο ΟΦΗ έκανε συντήρηση δυνάμεων προφυλάσσοντας παίκτες εν όψει του κομβικού αγώνα με την Κηφισιά την επόμενη Κυριακή όπου με νίκη στην Αθήνα δείχνει ότι όλα εξαρτώνται από εκείνον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook