Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016,  το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, παρουσία του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, των εργαζομένων και των συνεργατών του Κέντρου. 

Την τελετή ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος, κ.κ. Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης. Παρούσα ήταν και η πρώην Νομάρχης Χανίων, κα Αλέκα Μαρκογιαννάκη. Στους λιτούς χαιρετισμούς που απεύθυναν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Απόστολος Βουλγαράκης, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κα Βαρβάρα Περράκη, Αντιδήμαρχος Χανίων, και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., κ. Εμμανουήλ Κελαϊδής, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και η περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεών του, καθώς και η επιτυχή πορεία των εργασιών για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του. Ο κ. Κελαϊδής υπογράμμισε ότι η συμβολή του κ. Βουλγαράκη στην επίτευξη των εργασιών ήταν καίρια, όπως και των στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων. 

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε το μέλος του πρώην Δ.Σ. του Π.Κ. Χανίων, κα Έμμυ Παπαβασιλείου. «Είναι σημάδι ότι πρέπει να συνεχίζεις να μας βοηθάς», της είπε χαριτολογώντας ο κ. Βουλγαράκης.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook