Το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη για τον Πλατανιά, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν ένταση ανάλογη με αυτή των επίσημων παιχνιδιών.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανεβάζει καθημερινά… στροφές ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου στόχος είναι η συνέχιση του νικηφόρου σερί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Ολοένα και ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην ομάδα μας, εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 21/2/2016 (17.15) στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς που προέρχεται από τις δύο σερί νίκες με Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Πανθρακικό (εκτός), θέλει να παραμείνει στην τροχιά των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων και να “σκαρφαλώσει” ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Αλλωστε όπως τόνισε μετά το ματς στην Κομοτηνή και ο κ.Παράσχος, ο πρώτος στόχος που ήταν η παραμονή επετεύχθη, κάτι που βοηθά την ομάδα μας να παίξει στη συνέχεια χωρίς άγχος.

Στη σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα, όπου ο τεχνικός της ομάδας μας από θέλει να βλέπει από τους παίκτες του να βγάζουν ένταση ανάλογη με αυτή των επίσημων αγώνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook