Στα δίχτυα αστυνομικών της Ασφάλειας Χανίων,  έπεσε χθες το απόγευμα, ο ένας εκ των δύο κουκουλοφόρων, που τη νύχτα της Τετάρτης εισέβαλαν σε σπίτι και υπό την απειλή όπλου λήστεψαν 70χρονη γυναίκα. Μάλιστα συμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και την απειλή όπλων, εισήλθαν στο σπίτι 70χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, είναι ο 30χρονος, ο οποίος αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη χθες  το απόγευμα από αστυνομικούς της ασφάλειας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του,  από αστυνομικούς της ασφάλειας,  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 44,5 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook