Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, ο Κισσαμικός πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το βράδυ της Παρασκευής, στο εστιατόριο “Πυξίδα” στο Καστέλλι.

Οι Βασίλης Μάντζης, Νίκος Τζημογιάννης και Αλέξης Σελινιωτάκης ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, αφού τους έτυχαν τα φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, το βράδυ της Παρασκευής (19/02), πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας, στο εστιατόριο “Πυξίδα”.

Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και της Ακαδημίας, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, η οποία είναι σημαδιακή για την ομάδα μας, αφού συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στη σημασία που έχει για τον Κισσαμικό η χρονιά αυτή λόγω της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στη Football League αλλά και της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου στάθηκε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, που ευχήθηκε το 2016 να φέρει κι άλλες επιτυχίες για το “δελφίνι”.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Βασίλης Μάντζης, Νίκος Τζημογιάννης και Αλέξης Σελινιωτάκης, στους οποίους “έτυχε” το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για τον καθένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook