Ένα ακόμη επεισόδιο έξω απο τηλεοπτικό σταθμό στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εξαγριωμένους αγρότες, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Αυτή τη φορά δέκτης της οργής αγροτών έγινε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης ενώ υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν στην ίδια θέση βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή δηλώσεις του κ.Ηγουμενίδη, στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού “ΚΡΗΤΗ ΤV”, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρούσε σε «διορθωτικές κινήσεις».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να καταφερθούν εναντίον του βουλευτή. Αυτό εξαγρίωσε τους αγρότες που βρίσκονταν ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε κάλεσμα και βρέθηκαν στο σημείο κι άλλοι αγρότες που περίμεναν τον βουλευτή στην είσοδο. Ακολούθησε έντονη φραστική επίθεση σε βάρος του κρητικού βουλευτής ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Δειτε το βίντεο από το “ΚΡΗΤΗ ΤV” (οι δηλώσεις του βουλευτή αρχικά και η ένταση που ακολούθησε από το 1.15 και μετά)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook