Αντιπρόεδρος στην Α.Ε.Σ. αναδείχθηκε ο συνεταιριστής Μύρων Χιλετζάκης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γωνιανάκη, ο οποίος παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Χατζάσκου  στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου προτάθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ηρακλείου Ανδρέα Στρατάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση Ηρακλείου είχε προτείνει σε γνωστούς οικονομολόγους – στελέχη επιχειρήσεων της συγκεκριμένη θέση, όμως δεν την είχαν αποδεχθεί.

Απαντώντας  σε σχετικές ερωτήσεις του Agronews ο κ. Χατζάσκος επεσήμανε ότι η Ένωση Ηρακλείου θα εγκαινιάσει άμεσα νέα εμπορική πολιτική, με ορθή κοστολόγηση που θα αφήνουν κέρδη στην ΑΕΣ, στα βασικά προϊόντα της που είναι το ελαιόλαδο, το κρασί και το ξύδι.

Ο Γιάννης Χατζάσκος είναι ελαιοπαραγωγός, αμπελουργός και παραγωγός κηπευτικών στην κωμόπολη Πύργος της Μεσαράς Ηρακλείου.  Είναι αντιπρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Πύργου, το διάστημα 2006 – 2009 ήταν ταμίας στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου και έχει θητεύσει ως αντιδήμαρχος στο δήμο Αστερουσίων.

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook