Συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου είχε χθες Κυριακή αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργο Καρτσάκη και τον Ταμία Γιώργο Κουφάκη, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν όχι μόνο την Ένωση αλλά σύσσωμη την κοινωνία. Τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, οι σοβαρές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό που χρήζουν άμεσης κάλυψης, καθώς και το μεγάλο έλλειμμα σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θέματα που μαστίζουν τις υπηρεσίες του Λασιθίου. 

Η κ. Γεννηματά άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που της τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα αναδείξει όλα τα ανοιχτά ζητήματα ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου. Παράλληλα εξέφρασε ένθερμα την πρόθεση της να στηρίξει τα πάγια αιτήματα της Ένωσης ενώπιον της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την όσο δυνατόν καλύτερη έκβαση τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook