Εχθές Δευτέρα  29 Φεβρουαρίου 2016, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής Aστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα. Φώφη Γεννηματά στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης παρουσία και του Βουλευτή Ν.Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου Βασίλειου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αναφέρθηκαν στις προτάσεις της Ένωσης σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών στο Ν.Ηρακλείου.

Τονίσαν τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή και ότι χωρίς την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του νομού δεν μπορεί να υλοποιηθεί το προτεινόμενο σχέδιο καθώς είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Εκτός της αναγκαίας ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών, οι επρόσωποι των αστυνομικών ζήτησαν ειδικότερα την ενίσχυση του Α.Τ. Αερολιμένα και του Α.Τ. Χερσονήσου εν όψει της νέας τουριστικής χρονιάς. Ανέφεραν επίσης, τη συνεχή κατασπατάληση αστυνομικών  δυνάμεων σε υπηρεσίες και πάρεργα  που δεν είναι της αρμοδιότητάςτους. Τέλος, έκαναν γνωστή την αντίθεσή τους, στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται σύμφωνα και με τις πρότασεις της ΠΟΑΣΥ.

Από τη πλευρά της η κα. Γεννηματά, υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει και θα στηρίξει τα αιτήματά τους, δίνοντας και το σχετικό υπόμνημα που της κατέθεσαν στον αρμόδιο τομεάρχη της παράταξής της για περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να συμπεριληφθεί στο βασικό πρόγραμμα του κινήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook