Λίγο πριν την… εντατική ο Α.Ο. Χανιά έδειξε σφυγμό και διατηρήθηκε στην ζωή! Έπειτα από τόσες απόπειρες για εύρεση λύσης που δεν «καρποφόρησαν», τελικά την Τρίτη (12/7) το βράδυ όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές απόφάσισαν να παραμερίσουν τις έριδες και να κοιτάξουν το καλό της ομάδας.

Λύση βρέθηκε και πλέον προς ικανοποίηση χιλιάδων οπαδών του ο ιστορικός ΑΟΧ είναι έτοιμος να χαράξει νέα πορεία διοικητικά με ένα σχήμα που ευελπιστεί πλέον να λειτουργεί σαν μια «γροθιά». Παλαιοί μέτοχοι, ο εκπρόσωπος της Jet Oil Βαγγέλης Προκοπάκης, οι Νότης Ψυλλάκης, Αντώνης Κουκλάκης, Γιάννης Ντερμανάκης (η κίνηση Ψυλλάκη ουσιαστικά), ο Παντελής Ευθυμάκης και αρκετοί ακόμα που ενδιαφέρονταν να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο μέσα σε πολύ καλό κλίμα αυτή την φορά αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Α.Ο. Χανιά. Στην συνάντηση αποφασίστηκε να παραμείνει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ως είχε και να δημιουργηθεί μια επιτροπή στήριξης. Επίσης έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η εγγραφή μελών, όπου θα συνεχιστεί ουσιαστικά η εκστρατεία που είχε φέρει ενθαρρυντικά μηνύματα πριν κάποιους μήνες.

Αγωνιστικά πάρθηκε απόφαση για μικρότερο μπάτζετ από αυτό που είχε προαναγγείλει ο κ. Ευθυμάκης, με προτεραιότητα να είναι η παραμονή των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και κάποιων ακόμα που είχαν σημαντική προσφορά στο περασμένο πρωτάθλημα. Έγινε συζήτηση και για κάποιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και για το νέο προπονητή που έχει αποκλειστεί πλέον και το όνομα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Την Τετάρτη (13/7) το βράδυ θα υπάρξει νέα συνάντηση όλων των πλευρών, ενώ την Πέμπτη (14/7) κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα ενημερωθεί ο κόσμος για το τι ακριβώς θα γίνει.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook