Σε ένα γνώριμο γήπεδο, αυτό του Αλίμου, όπου έχει κάνει προπονήσεις και τις προηγούμενες δύο σεζόν ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Αχαρναϊκό ο Κισσαμικός.

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής το πρόγραμμα περιείχε πρωινή προπόνηση στο Καστέλι. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Λώττας και γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:             

Από το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Κισσαμικού βρίσκεται στον Πειραιά για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (05/03, 15:00) με τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 στο γήπεδο του Αλίμου.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στην αποστολή είχαν πρωινή προπόνηση (όπως θα έχουν και το Σάββατο) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τουλουπάκη, στην οποία δεν συμμετείχε ο Λώττας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, λόγω του οποίου έμεινε εκτός πλάνων για το ματς με τον Αχαρναϊκό.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook