Δύο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν με την παρουσία του πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο ΟΦΗ εν όψει της πιθανής συμμετοχής του στη Super League. 
O λόγος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Καλτσά της Βέροιας, και τον επίσης 21χρονο μέσο της Δόξας Δράμας Γιώργο Μοσχάκη. 
Η κάθε περίπτωση παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον αλλά και οι δύο παίκτες το σίγουρο είναι ότι έχουν αποδείξει ότι και ταλέντο διαθέτουν και τα φόντα και την όρεξη έχουν για να παίξουν στη Super League. 
O Νίκος Καλτσάς που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας έκανε καταπληκτική χρονιά φέτος με την Βέροια έχοντας 25 συμμετοχές και σημειώνοντας 6 τέρματα. Η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού μεσοεπιθετικού και αν αποκτηθεί θα είναι ίσως ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό του Ανέστη Αγρίτη από την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ο Καλτσάς πάντως μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και πίσω από τον σέντερ –φορ ως δεύτερος επιθετικός. 
Όσον αφορά το Γιώργο Μοσχάκη ο 21χρονος μέσος ήταν η αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος για την Δόξα Δράμας. Αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος των «Μαυραετών» από την αρχή του πρωταθλήματος έχοντας 30 συμμετοχές και 3 τέρματα στο ενεργητικό του. 
Παίκτης που τον διακρίνει η καλή τεχνική κατάρτιση , η ταχύτητα αλλά και το εξίσου καλό μακρινό σουτ . Η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ αλλά του αρέσει να παίζει περισσότερο σε δημιουργικό ρόλο δηλαδή σαν επιτελικός μέσος. 
Σε αντίθεση με τον Καλτσά που έχει συμβόλαιο με την Βέροια ο Μοσχάκης έχει μείνει ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου από την Δόξα Δράμας και η περίπτωση απόκτησης του είναι σαφώς πιο εύκολη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook