Μια τεράστια αγκαλιά αγάπης άνοιξε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σε ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές. Η μικρή Ρεθεμνιώτισσα Μαριάννα που βρίσκεται με τη μητέρα της σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, αναρωτήθηκε: “Δε θα έχει φέτος για μένα καρναβάλι;” Έτσι λοιπόν, ο πατέρας της Χάρης Αυγουστάκης το είπε και έγινε!

Ήταν άμεση και συγκινητική η ανταπόκριση όλων κι έτσι συγκεντρώθηκαν παραπάνω από όσες ζητήθηκαν, στολές των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και έτσι ο Χάρης και η Βέρα χάρισαν αξέχαστες στιγμές στην κόρη τους Μαριάννα που γιόρτασε τα γενέθλιά της σε μια όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα. 

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη όλων των παρευρισκομένων στη γιορτή, που χάρη στην εθελοντική και αφιλοκερδή προσφορά των καρναβαλιστών, η αισιοδοξία και η χαρά του καρναβαλιού της Κρήτης, έφτασε στη Θεσσαλία! 

 

 

Παράλληλα το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι συνεχίζει την καμπάνια των κοινωνικών του μηνυμάτων, τόσο για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού που ξεκίνησε πέρυσι, όσο και για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Με την καμπάνια για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με τον σχολικό εκφοβισμό, λοιπόν να συνεχίζεται, φέτος ο θεσμός ένωσε δυνάμεις με τους εθελοντές αιμό – Δότες Ζωής και τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, έτσι ώστε με την επικοινωνιακή του δύναμη να προσελκύσει εθελοντές δότες μυελού των οστών συμβάλλοντας σε ένα θέμα το οποίο κυριολεκτικά αποτυπώνεται στο σύνθημα: Ζω, Δρω, Δημιουργώ! Το μήνυμα του εθελοντισμού στη δωρεά μυελού των οστών θα φτάσει σε χιλιάδες υποψήφιους εθελοντές ηλικίας 18-45 ετών σε ένα θέμα κυριολεκτικά προσφοράς ζωής στο συνάνθρωπο! 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή της μικρής Μαριάννας στο κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook