Όπως και στη Γ’ Εθνική όταν είχε αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό ως προπονητής του Πανελευσινιακού έτσι και τώρα με τη Λαμία ο Δημήτρης Σπανός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη Χανιώτικη ομάδα και τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο έμπειρος προπονητής αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, που θέλανε να βγάλουν ομαδικό πνεύμα, καλή τακτική συμπεριφορά και οι οποίες κυνήγησαν και οι δύο τη νίκη, με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Παρ’ όλα αυτά όταν το παιχνίδι έρχεται 0-0 και θεωρείς ότι είσαι καλύτερος τότε είσαι δυσαρεστημένος και όχι ευχαριστημένος. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν σοβαρή προσπάθεια, όμως στο ποδόσφαιρο δυστυχώς μένει μόνο το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Τελειώνουμε εδώ, το ξεχνάμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά έχοντας πάντα ως στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ώστε με διάφορα ζητήματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο να διεκδικήσουμε το οτιδήποτε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μπαξεβάνο για τη δουλειά που έχει κάνει, είναι από τους καλούς προπονητές, είναι καλό παιδί κι έχετε ένα παιδί-διαμάντι. Ένα πολύ βασικό που μου έκανε εντύπωση, γιατί έχω έρθει πάλι αντίπαλος του Κισσαμικού όταν ήμουν στη Γ’ Εθνική (σ.σ. Πανελευσινιακό), είναι η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας, η οποία είναι εξαιρετική και μόνο έτσι προωθούμε το ποδόσφαιρο και μακάρι όλες οι ομάδες να δίνουν στους αντιπάλους τέτοια φιλοξενία. Ευχαριστούμε και θα ανταποδώσουμε στο μέλλον σίγουρα. Καλή επιτυχία και στον Σπύρο και στον Κισσαμικό».