Εκπληκτική εμφάνιση από τον Πλατανιά και εμφατικό πέρασμα από τη Λιβαδειά, με το ευρύ 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Η… αρμάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε τις προθέσεις της από το 4’ όταν από ωραία συνεργασία Αποστολόπουλου-Στανισάβλιεβιτς ο τελευταίος πάσαρε στον Κουλιμπαλί που με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 32’ ο Πλατανιάς “έκρυψε” πάλι την μπάλα, ο Ανγκούλο πάσαρε στον Στανισάβλιεβιτς που απέφυγε ωραία τον Μεντί και σιγούρεψε το γκολ πασάροντας στον Αποστολόπουλο, που σκόραρε για το 0-2. Στο 37’ από λάθος γύρισμα του Γιάχιτς ο Ανγκούλο έγινε αποδέκτης της μπάλας και δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς έριξε… στροφές αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Αρετόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης-Γεωργιάδης
4ος διαιτητής: Φωτιάδης

Κίτρινες κάρτες: Μανωλάς (51’), Μουνάφο (61’), Μπανανά (78’), Σωτηρίου (86’)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Στάθης (46’ Ουόν), Γιάχιτς, Μεντί, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Τόπι (46’ Ατζαγκούν), Μίνγκας, Μερεμπασβίλι (78’ Τσουρίκοφ), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (85’ Τσιμόντζι), Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον,  Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (65’ Ράμος), Μουνάφο, Ντίνας (75’ Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος, Ανγκούλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook