Πέρασαν 30 χρόνια, από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή. 

Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό

Για πρώτη χρονιά με σημείο αναφοράς την επέτειό της, η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επεκτείνοντας την αγάπη της, μέσα από τις λέξεις Ζω, Δρω, Δημιουργώ  συμμετείχε στην εντυπωσιακή, χαρούμενη και τόσο σημαντική διοργάνωση  όπως αυτή του «Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016″ την 13-03-2016 ημέρα Κυριακή με στόχο την αλληλεγγύη ,την αγάπη στον συνάνθρωπο-συμπολίτη (30 Ευρώ ανά συμμετοχή- η στολή)  με το κοινωνικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης στον εθελοντισμό για δωρεά μυελού των οστών. 

Στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι  ένα θεσμό Πολιτισμού και Δημιουργίας η πιο σπουδαία παράμετρος του οποίου είναι ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου δίνουν τη διαφορά κάθε χρονιά!

Χιλιάδες άνθρωποι έζησαν την εμπειρία του Καρναβαλιού από κοντά, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.

Για πρώτη μια καρναβαλική βόλτα (καρναβαλάκι), ξεκίνησε από τη Μεγάλη Πόρτα και περιδιαβαίνοντας τα σοκάκια της παλιάς πόλης, κατέληξε στην ανατολική είσοδο του ενετικού λιμανιού, όπου ο Βασιλιάς Καρνάβαλος με τον «Δήμαρχο», τα είπαν ένα χεράκι!  
Και τι δεν είχε η φετινή τελετή έναρξης! Από λέιζερ που δημιουργούσαν λέξεις και σχήματα, έως πυροτεχνήματα μα πάνω από όλα το μεράκι πολλών ανθρώπων στους οποίους βασίζεται το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Έτσι με την συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών της Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έδωσε άλλη μια φορά  το βαθύ νόημα  του “Servo Per Amiceko”  ,αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των πολιτών και διοργανωτών. 

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων με την συμμετοχή στο «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016″ νέων εγγεγραμμένων μελών της Τοπικής μας Διοίκησης τα οποία έδωσαν το στίγμα της αγάπης τους προς την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και σε αυτά που πρεσβεύει. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και  τους φίλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων, για την συμμετοχή τους αυτή και τους εύχεται ολόψυχα ,καλή σαρακοστή  και Χρόνια πολλά με υγεία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook