Κάλεσμα σε απολογιστική Γενική Συνέλευση απευθύνει στα μέλη του ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών Αστερουσίων, ο οποίος οργανώνει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

"Ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων καλεί τα μέλη του σε απολογιστική Γενική Συνέλευση,ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:00 μμ, στην αίθουσα του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων, στον Πύργο.

Το ΔΣ καλεί μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής, εργάτες γης, εργατοτεχνίτες και επιστήμονες της αγροτικής παραγωγής, συνταξιούχους του ΟΓΑ, μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης να γραφτούν και να ισχυροποιήσουν τον Αγροτικό Σύλλογο, που αποδεικνύεται βασικό εργαλείο για την οργάνωση της πάλης μας για επιβίωση.

Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέματα:

Απολογισμός του ΔΣ για την δράση του Αγροτικού Συλλόγου το τελευταίο τρίχρονο, η συνεισφορά του Αγροτικού Συλλόγου στην οργάνωση της πάλης των μικρομεσαίων αγροτών της περιοχής το τελευταίο διάστημα, ειδικότερα στο μπλόκο των Πραιτωρίων, τα συμπεράσματα τη πάλης.

Σχεδιασμός της δράσης μας το αμέσως επόμενο διάστημα, με αιχμή την πάλη ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για ασφαλιστικό και φορολογικό, τις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ της ΕΕ.  

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογής νέου ΔΣ."