Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Νικολιδάκης διευκρινίζει για ποιο λόγο αποφασίστηκε η προπώληση εισιτηρίων με ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ρεθυμνιώτικης ομάδας παράλληλα υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος του ΟΦΗ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ούτε και έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Επειδή διακρίνουμε, ως Επισκοπή μία άσχημη αντιμετώπιση από συγκεκριμένα μέσα του τύπου που προέρχονται κυρίως από το χώρο διαδικτύου για το ότι δεν λάβαμε, ως σύλλογος, υπ’ όψιν μας τη θέληση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ να μπουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, Επισκοπή – ΟΦΗ την Τετάρτη 23/3, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι την πάσα αλήθεια.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου την περασμένη Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ., έγινε έκκληση προς τον επίσημο ΟΦΗ να παρασταθεί κάποιο στέλεχός του προκειμένου, από κοινού, να αποφασίσουμε για την ομαλή λειτουργία μα κυρίως για την ασφάλεια των φιλάθλων στον αγώνα.

Μια τέτοια σύσκεψη είχε γίνει και στο ματς του α’ γύρου όπου εμείς ως ΑΟ Επισκοπής παρασταθήκαμε κανονικά στο Ηράκλειο.

Στην σύσκεψη που έγινε λοιπόν στο Ρέθυμνο, δεν ήρθε κανείς εκπρόσωπος του ΟΦΗ.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς το γήπεδό μας έχει μία είσοδο και μία έξοδο. Η Αστυνομία λοιπόν έκρινε σωστό και αποφάσισε ότι, το καλύτερο δυνατό θα είναι να γίνει προπώληση και όχι πώληση των εισιτηρίων από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ως είθισται. Εμάς κάτι τέτοιο άλλωστε, θα μας συνέφερε οικονομικά ως σύλλογο.

Εάν έδινε το «παρών» κάποιος εκπρόσωπος από τον επίσημο ΟΦΗ, την πιθανή φιλοξενία των οργανωμένων θα μπορούσαμε να τη συμφωνήσουμε και να την προτείνουμε από κοινού.

Μέχρι και σήμερα, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου από κάποιον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να κουβεντιαστεί ένα τέτοιο ζήτημα».