Ο φετινός Πλατανιάς όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές παρουσιάζει το καλύτερο σύνολο από τότε που συμμετέχει στη Super League και κατάφερε να “αλώσει” και τη Βέροια!

Με αρχηγική εμφάνιση από τον Κώστα Μενδρινό, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πλατανιά (14’), η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 1-0, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της και πρώτη στην ιστορία της στην έδρα της “Βασίλισσας του Βορρά”.

Με εξαιρετική τακτική ο Πλατανιάς κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα και να κρατήσει πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς το προβάδισμά του.

Οι φάσεις του αγώνα
3’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Μενδρινό από το ύψος του πέναλτι να στέλνει την μπάλα άουτ.
8’ “Απαντάει” στην ευκαιρία του Μενδρινού η Βέροια με τον Άρτσε να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Σωτηρίου.
14’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Στανισάβλιεβιτς, προβολή του Ανγκούλο, ο Λόπεθ αποκρούει για να πλασάρει σε κενή εστία ο Μενδρινός για το 0-1.
33’ Σουτ του Αποστολόπουλου απέκρουσε ο Λόπεζ.
43’ Φάουλ του Μαγέφσκι κεφαλιά του Σιόντη επενέβη θετικά ο Σωτηρίου.
57’ Από λάθος του Άρτσε ο Μουνάφο “πατάει” περιοχή αλλά πλασάρει πάνω στον Λόπεζ.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Γεωργαράκος-Δουδούμης
4ος διαιτητής: Γκράνας

Κίτρινες κάρτες: Ανγκούλο (28), Μαραγκός (32’), Γιαννούλης (41’), Ράμος (43’)

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεζ, Μαραγκός, Μαλόν (68’ λ.τρ. Νέτο), Όστοιτς, Γιαννούλης, Σιόντης (46’ Αμπντούν), Άρτσε, Μαγέφσκι (69’ Ναζλίδης), Ανάκογλου, Γιουσούφ, Καϊκούτ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (90+3’ Γουνδουλάκης), Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (90+1’ Μιλούνοβιτς), Ανγκούλο, Ράμος (60’ λ.τρ. Βαλεριάνος).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook