Παρότι σε πρώτη φάση δεν φαινόταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του τελικά ο Σταύρος Σταθάκης διαγνώστηκε με κάταγμα σε δύο δάκτυλα του ποδιού του έπειτα από “σκαριά” αντιπάλου στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Κισσαμικός θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες ενός εκ των πιο σταθερών σε απόδοση παικτών του, που κατά γενική ομολογία αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές της σεζόν, για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο χρόνος της απουσίας του αναλόγως με το αν δέσει γρήγορα το κάταγμα μπορεί να είναι και λιγότερος, μπορεί όμως να είναι και περισσότερος.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή:

Παρότι σε πρώτη φάση έπειτα από την εξέταση που του είχε γίνει στη Λάρισα δεν φαινόταν ο τραυματισμός του να είναι τόσο σοβαρός τελικά ο Σταύρος Σταθάκης όπως διαγνώστηκε υπέστη κάταγμα σε δύο δάκτυλα του ποδιού του.

Το διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες θα εξαρτηθεί από το αν δέσει γρήγορα το κάταγμα, αλλά εκτιμάται περίπου στις τέσσερις εβδομάδες.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Σταύρο και του εύχεται γρήγορα και πάλι να είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook