Την Τρίτη 29 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά με τη Skoda Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 19:00.

15 και 10 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων, όπως γνωστοποιήθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Χανιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 29/3/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, την Κυριακή 3/4/2016, στις 19:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά:

Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 – 13:00

Τιμές :

Θύρες 1 και 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook