Το κέντρο της άμυνας του Πλατανιά θα μείνει ως έχει μιας και η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με ακόμα έναν βασικό ποδοσφαιριστή. Μετά τον Χρήστο Παληγεώργο την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» ανανέωσε και ο Μηνάς Τζανής.

Ο 27χρονος αμυντικός από το Ηράκλειο μαζί με τον Παληγεώργο αποτέλεσαν σχεδόν όλη την χρονιά το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα και ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές.
Ο Τζανής είχε στο περασμένο πρωτάθλημα 24 συμμετοχές και 1 γκολ απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας στο Μάλεμε (2-0) και είχε θέσει σαν προτεραιότητά του να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πλατανιά, παρά την κρούση που είχε δεχθεί από άλλες ομάδες όπως η Επισκοπή.

Δεν συνεχίζει ο Λιούρδης-Μεταγραφή τερματοφύλακα

Από εκεί και πέρα ένας πολύτιμος «κρίκος» της άμυνας του Πλατανιά είναι οριστικό ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα. Ο Γιάννης Λιούρδης θα αποτελέσει παρελθόν αφού λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων πλέον δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά από την Πάτρα. Στην χανιώτικη ομάδα κινήθηκαν άμεσα και έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τερματοφύλακα, ο οποίος ίσως ανακοινωθεί ακόμα και την Παρασκευή (15/7).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook