Στο πανέμορφο Borovents της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26 Ιουνίου ο διεθνής αγώνας Downhill ¨BIKE PARK BOROVENTS¨.

Στο αγώνα έλαβαν μέρος 200 αθλητές από χώρες των Βαλκανίων κυρίως, αλλά και από κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές. Ανάμεσα τους και πέντε Έλληνες!

Στην ¨ΕLIT¨ συμμετείχαν τέσσερις του συλλόγου, ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LΙΝΕS όπου ο Χατζηκυριάκος Φίλιππος κατάφερε να τερματίσει στην 6η θεση, μια θέση πίσω του (7η) ο Χαιδεμενάκης Χαράλαμπος, στην 33η θέση ο Χατζησταμάτης Γιάννης και στην 43η ο Κουστιανης Στέφανος.

Και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν στη διάρκεια του τελικού ο Χαιδεμενάκης Χαράλαμπος δεν είχε κάποια τεχνικά προβλήματα που του στέρησαν μια σίγουρη θέση στο βάθρο. Ο ίδιος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την βοήθεια που του προσέφερε η ΑΝΕΚ LΙΝΕS

4ο BIKE PARK DH CUP: ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑΚΗ

Στις 9-10 Ιουλίου στο Λιβάδι Ελασσόνας έλαβε μέρος το δεύτερο μέρος του 4ου bike park dh cup στο οποίο συμμετείχαν οι Χαιδεμενάκης Μπάμπης και Κουστιάνης Στεφανος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LΙΝΕS.

Την πρώτη μέρα ο αγώνας ήταν μέσα στα στενά σοκάκια του χωριού (DOWNTOWN) ενώ την δεύτερη στο βουνό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χωριό (DOWNHILL).

Στην κατηγορία ELIT και τις δυο μέρες νικητής ήταν ο Χαιδεμενάκης με τον Κουστιάνη Στέφανο να τερματίζει την μία μερα στην 13η θέση και την αλλη στην 28η.

Στην γενική κατάταξη πρώτος τερμάτισε ο αθλητής του TΑΛΩ ANEK LINES όπως και στο περυσινό 3ο bike

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου ο αθλητής του ΤΑΛΩ ANEK LINES Τζωρτζάκης Πολυχρόνης.

Οι αγώνες διεξάγονται στην Οφίντα της Ιταλίας από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου. Ο Χανιώτης πρωταθλητής στοχεύει σε κάτι καλύτερο από την 11η θέση που κατέκτησε πέρυσι και ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει και ένα μικρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook