Αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δομετίου – αδελφοποιημένου Δήμου της Κύπρου – επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη,με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Στυλιανού. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σγουρός καθώς και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίου Δομετίου βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου πραγματοποιώντας τις διακοπές τους και με την ευκαιρία αυτή συναντήθηκαν με το Δήμαρχο και τους «αδελφούς» εργαζόμενους του Δήμου.

Ο κ. Κουνενάκης ο οποίος υποδέχθηκε στο γραφείο του την αντιπροσωπεία του Δήμου Αγ. Δομετίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του εκ μέρους του ίδιου αλλά και όλων των πολιτών του Δήμου Αγίου Νικολάου προς τις οικογένειες των θυμάτων και προς όλο τον κυπριακό λαό για το τραγικό αυτό συμβάν που έπληξε την πατρίδα τους.

Στη συνέχεια συνομίλησε μαζί τους για αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων τη διεύρυνση του νέου Καλλικράτειου Δήμου και τους πρότεινε τα νέα ενδιαφέροντα αξιοθέατα τα οποία μπορούν να επισκεφτούν, την οικονομική κρίση και τη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας καθώς επίσης και για τα σημαντικά έργα που έχει επιτελέσει η παρούσα δημοτική αρχή.

Ο κ. Στυλιανού εκ μέρους του Δήμου Αγίου Δομετίου αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν της Κύπρου, για τους ανθρώπους που χάθηκαν και για το σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που θα έχει η Κύπρος αφού η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο κατά την έκρηξη, θα πάρουν πολύ χρόνο για να αποκατασταθούν.

Και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ενώ προσφέρθηκε παραδοσιακό κρητικό κέρασμα και ρακί σε όλους τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook