Στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει ουσιαστικά μπακ απ του Τόμας Βίσιο στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Εργοτέλης.

Οι μεταγραφές του κρητικού συλλόγου όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσουν στην προσθήκη του Κουτσιανικούλη καθώς είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα αφού ο Βίσιο είναι ο μοναδικός παίκτης του Εργοτέλη που μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση.

Κατά συνθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αριστερό μπάκ και ο Λευτέρης Γιαλούσης παίζοντας όμως με ανάποδο πόδι αφού η φυσική του θέση είναι δεξιός οπισθοφύλακας.

Συγκεκριμένος στόχος δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα από την εγχώρια αγορά στην οποία έχει ξεκινήσει πρώτα το ψάξιμο ο Εργοτέλης. Αν δεν βρεθεί πάντως κάτι καλό από την Ελλάδα για την θέση του αριστερού μπάκ οι «κιτρινόμαυροι» θα ψαχτούν και στην κοινοτική αγορά καθώς δεν υπάρχει κενή θέση ξένου ποδοσφαιριστή στην ομάδα αυτή την στιγμή.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας οι παίκτες του Εργοτέλη προπονήθηκαν την Πέμπτη στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και σε θέματα επιθετικής τακτικής. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 7 το απόγευμα.

«Πρώτη» για την Κ20

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο Μαρτινέγκο η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Νέων Κ20 του Εργοτέλη, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρόγραμμα από αύριο μέχρι και την Κυριακή θα περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικές μετρήσεις για τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook