Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Απόλλων Σμύρνης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

Ο βραχύσωμος ακραίος αμυντικός είπε αναλυτικά τα εξής: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Από την αρχή της εβδομάδας προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε… Ήταν μία καλή προσπάθεια για την ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Σμύρνης και εμείς συνεχίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε».

Για τον Απόλλωνα ο Ξενοφών Πάνος δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το “τρίποντο” που θέλαμε πάρα πολύ. Ο αντίπαλος απείλησε στο πρώτο ημίχρονο από κάποιες στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε την κυκλοφορία αλλά στην τελική προσπάθεια δεν κάναμε κάποιες πάσες σωστές για να βγούμε απέναντι στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού και να μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Ο καινούριος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθούσαμε όλη την εβδομάδα να βγάλουμε κάποια πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατοί, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook