Οι καθιζήσεις και τα πρόβλημα συνεχίζονται στην παραλιακή περιοχή της συνοικίας του Κουμ Καπί στα Χανιά. 

Λίγους μήνες μετά την καθίζηση του περασμένου Νοεμβρίου, αυτή τη φορά μια μεγάλη σπηλαίωση δημιουργήθηκε από την διάβρωση του οδοστρώματος σε χώρο όπου υπήρχαν τραπεζοκαθίσματα μπροστά από το καφέ «Ελληνικό».

Όπως αναφέρει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Επιχειρηματικών και Κατοίκων Παλαιού Κουμ Καπί «η επέμβαση του δημοτικού λιμενικού ταμείου ήταν άμεση και ο πρόεδρος του ΔΛΤΧ Μιχάλης Βλαχάκης έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον. Τους ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και τις γρήγορες ενέργειες τους. 

Το γεγονός αυτό ελπίζουμε να κάνει κατανοητό οριστικά ότι το Κουμ Καπί χρειάζεται άμεση και σοβαρή παρέμβαση. Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν και να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο σύλλογος μας θα είναι πάντα παρόν για όλους. Και για αυτούς που είναι μέλη, και για αυτούς που δεν είναι. Τα προβλήματα είναι κοινά και λύνονται μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί.»

Επίσης ο Σύλλογος γνωστοποιεί πως την επόμενη εβδομάδα «θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών προκειμένου να γίνει μειωθούν τα τέλη χρήσης για τα τραπεζοκαθισματα καθώς ισχύει ίδια χρέωση με εκείνη για το ενετικό λιμάνι. 

Ελπίζουμε ο Δήμος και οι αρμόδιοι να ανταποκριθούν στο τίμιο αίτημα μας ώστε να μας εντάξουν σε μια πιο λογική κατηγορία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τόσο καιρό στην περιοχή μας.»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook