Κινητοποίησε ολόκληρη την δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας βάζοντάς τη να καταδιώξει ανύπαρκτους ληστές, μόνο και μόνο για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του εν διαστάσει συζύγου της! Η σκηνοθετημένη ληστεία, όμως, έστειλε την 35χρονη που την σκαρφίστηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες κι αυτό ίσως συγκινήσει περισσότερο τον «πρώην»!

Η 35χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια της Λάρισας ότι, ενώ βρισκόταν μαζί με το ενός έτους παιδί της στο διαμέρισμά της στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, δύο άγνωστοι όρμησαν μέσα, την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και την ανάγκασαν να τους δώσει χρήματα. Όπως είπε, της άρπαξαν 700 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, κατά την προανάκριση η 35χρονη υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι επινόησε την υποτιθέμενη ληστεία για να συγκινήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της και να τον κάνει να επιστρέψει! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας. Παραμένει άγνωστο, πάντως, αν οι μπελάδες της προκάλεσαν το ενδιαφέρον του συζύγου της!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook