Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, όταν ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες ένα λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, από φωτιά που ξέσπασε τον κινητήρα του. 

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες οι οποίοι μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, οι ζημιές στο όχημα είναι μεγάλες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στην πιάτσα των ταξί και όπως είναι φυσικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης. Όπως δήλωσε στο ekriti.gr η φωτιά προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από βραχυκύκλωμα. Ο οδηγός αντιλήφθηκε άμεσα τη φωτιά στρίβοντας από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς την ανώνυμο και κατέβασε έγκιαρα όλους τους επιβάτες χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος από αυτούς. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Τα λεωφορεία του Αστυικού ΚΤΕΛ είναι ασφαλή και περνούν από όλουες τους τεχνικούς ελέγχους, σημείωσε ο κ. Βουλγαράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook