Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας έστειλε ο πρωθυπουργός από την Κω, όπου βρίσκεται συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης. «Είμαι περήφανος για την Ελλάδα, την Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού, όπως κι εδώ, στην Κω, όπου με συλλογική προσπάθεια, με κοινή προσπάθεια, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας και τον συνδέουμε με την ανάπτυξη, με δουλειές, με τον ποιοτικό τουρισμό» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δίνει τη μάχη παντού για μια σίγουρη πορεία, για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, για μια παραγωγική και δημιουργική χώρα.

«Είναι η Ελλάδα, που δεν έχει μόνο προβλήματα, είναι η Ελλάδα που έχει και θετικά παραδείγματα. Θετικά παραδείγματα εδώ, στην Κω, και αλλού. Είναι η Ελλάδα, που μας κάνει όλους περήφανους. Η Ελλάδα της αισιοδοξίας, η Ελλάδα που τα καταφέρνει, και τα καταφέρνει με αξιοπρέπεια» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Στη διάκρεια σύσκεψης με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι «θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη σωτηρία της χώρας».

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε το βάρος των αποφάσεων, επεσήμανε ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε όλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας.

Η μάχη είναι δύσκολη, αλλά ξέρουμε πού πηγαίνουμε και η προσπάθειά μας οδηγεί στην έξοδο από την κρίση, υπογράμμισε.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5, οπότε ο πρωθυπουργός αναχώρησε από την Κω.

 

in.gr