Η Επισκοπή, παρότι μαθηματικά υποβιβασμένη, έβαλε… δύσκολα στον Ηλυσιακό, ο οποίος πήρε τη νίκη, που ισοδυναμεί με παραμονή, χάρις σε γκολ του Σαμπανάι στο 87’.

Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, που ήθελαν τους βαθμούς για να μην μπλεχτούν σε… περιπέτειες.

Στο 50’ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Νίκου σε σέντρα του Τζώρτζη, το οποίο αμφισβητήθηκε από πλευράς Επισκοπής και ο Πουλάκος ευστόχησε στην εκτέλεση για το 1-0. Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε στο 79’ η Επισκοπή, όταν ο Μίλιτς αξιοποίησε το πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Φούντα σε σέντρα του Μέμου.

Τελικά στο 87’ κι ενώ η Επισκοπή έδειχνε να υπερέχει σε εκείνο το σημείο του αγώνα ο Σαμπανάι επωφελήθηκε από τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ηλυσιακός (Λουτσιάνο): Σηφάκης, Σταύρου (62′ Τσινιάς), Παπαδημητρίου, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Τζώρτζης (80′ Στρίγγας), Φούντας, Ιωάννου, Θανόπουλος, Πουλάκος (75′ Σαμπανάκης).

Επισκοπή (Σπυριδάκης): Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Μπάτζεφ, Χαλκιαδάκης, Ιβάνοφ, Μηνάς, Ντινιωτάκης (85’ Μανωλακάκης), Μίλιτς, Σίσκοφ (67’ Μέμος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook