Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων νιώθει την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσει  όλες και όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές μας ,  από όλα τα σχολεία του νομού  που με την αλληλέγγυα στάση τους και την ενεργοποίησή τους συνέβαλλαν στο να μαζευτούν εκατοντάδες είδη πρώτης ανάγκης, για τους πρόσφυγες. Επίσης,  το ΔΣ ευχαριστεί τους συναδέλφους , τους φίλους και τις φίλες της ΕΛΜΕ Χανίων για  τη συμβολή τους στην οργάνωση της συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης  αλλά  και στη διοργάνωση της συναυλίας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Για μία ακόμη  φορά ο λαός μας απέδειξε πως διαθέτει περίσσευμα αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας, στηρίζοντας τους πρόσφυγες από το υστέρημα του.

Το ΔΣ πληροφορεί ότι τα είδη πρώτης ανάγκης δόθηκαν στο Συντονισμό για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων (Πέτρινη Αποθήκη) στο λιμάνι του Πειραιά .

Από την ανακοίνωση του Συντονισμού για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, σωματείων– φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων….

«Σήμερα η ΕΛΜΕ Χανίων έστειλε στην Πέτρινη Αποθήκη από τα Χανιά ένα φορτηγό γεμάτο με πολύ χρήσιμα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, μπισκότα, γάλα, είδη υγιεινής, ρούχα κλπ.). Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές και τη σωματειακή τους οργάνωση, όπως και τους μαθητές/τριες και τους γονείς που συγκέντρωσαν τα είδη για τους πρόσφυγες και τα απέστειλαν στην Πέτρινη. Τις τελευταίες μέρες τα υλικά και τα είδη πρώτης ανάγκης στο λιμάνι είναι ελάχιστα, προφανώς ως τμήμα της στρατηγικής εκκένωσης του λιμανιού. Παραμένουν ωστόσο εδώ χιλιάδες πρόσφυγες, με ζωτικές ανάγκες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook