Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η αδιαφορία και η απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την ημερίδα που διοργάνωσε ο Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός TEZ Tour το Σάββατο στο ξενοδοχείο Knossos Royal της Αλυσίδας Αldemar με θέμα τις ανατολικές αγορές.

Φαίνεται ότι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ήταν ιδιαίτερα απασχολημένοι, (πιθανότατα με την ανάγνωση και τη μελέτη του 4ου μνημονίου), με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να βρουν λίγο χρόνο για να δώσουν το παρών σε μια τόσο σημαντική και εποικοδομητική συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η “βαριά βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας”.

Κυρίως όμως, να δώσουν το παρών σε μια τόσο σημαντική ημερίδα για να ακούσουν τις προτάσεις των ανθρώπων της αγοράς για την επίλυση αυτών των προβλημάτων αλλά και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η Πολιτεία για την βελτίωση και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Η απουσία των “αριστερών και πάνσοφων βουλευτών” του νησιού, αν και είχαν προσκληθεί από τους διοργανωτές, προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ποικίλα σχόλια αλλά και … εύλογα ερωτήματα για το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα!

Γ. Ρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook