Υπό κράτηση τέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη, η οποία εντοπίστηκε σήμερα έπειτα από την τεράστια κινητοποίηση των αρχών και του Χαμόγελου του Παιδιού.

Οι γονείς της μικρής ηλικίας 3,5 ετών κρατούνται με τις κατηγορίες της παραμέλησης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά όπου ζει με την οικογένειά του.

Η μικρή, ύστερα από τεράστια κινητοποίηση, εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Αφαίας Ασπροπύγου, περίπου 4 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε στο Σχιστό.

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί οδήγησαν το κορίτσι στο ΑΤ Χαϊδαρίου, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης. Στο σημείο έσπευσαν και παιδοψυχολόγοι για να εξετάσουν το παιδί.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι «με άφησαν να φύγω».

Παππούς μικρής Μαρίας: Πήγαν να μας βγάλουν φονιάδες

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο παππούς του κοριτσιού ηλικίας 3,5 ετών:

Eυχαριστώ τον Θεούλη και τον Άγιο Γεώργιο τίποτα άλλο. Τρελαθήκαμε, πήγαν να μας βγάλουν μέχρι και φονιάδες.

«Έστειλα την εγγονή μου μέχρι το άλογο που έχουμε, ούτε 10 μέτρα απόσταση και μέσα σε 5 λεπτά το παιδί είχε εξαφανιστεί», πρόσθεσε ο παππούς της μικρής Μαρίας, προσπαθώντας να εξηγήσει την εξαφάνιση της εγγονής του.

Παράλληλα, όπως έγραψε το newpost.gr, ο παππούς του κοριτσιού αφήνει υπόνοιες ότι το παιδί απήχθη από έναν ρομά με τον οποίο φέρεται να είχε διαφορές.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «και εγώ προ ημερών τον είχα εκβιάσει για κάποια προσωπικά ζητήματα και εκτιμώ, χωρίς να το έχω επισήμως καταθέσει στην  αστυνομία, πως μου πήρε το παιδί για αντίποινα». 

Σημειώνεται ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook