Μπορεί άλλα να είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, όμως η Άνια Ρούμπικ είναι αναμφίβολα το νέο ανερχόμενο πρόσωπο στον χώρο του μόντελινγκ.

\"\"

Πρόσφατα ψηφίστηκε ως το μοντέλο με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, ενώ την περσινή χρονιά πόζαρε για τα εξώφυλλα 59 περιοδικών και πέρασε από 49 πασαρέλες.

\"\"

Πριν από μερικές ημέρες η 28χρονη Πολωνή καλλονή υπέγραψε δύο μεγάλα συμβόλαια συνεργασίας: ένα με τον οίκο υποδημάτων Kurt Geiger για την προώθηση της χειμερινής κολεξιόν και ένα με τον σχεδιαστή Elie Saab για την προώθηση του πρώτου του αρώματος.

\"\"

Την Άνια ανακάλυψε κυνηγός ταλέντων ενώ φοιτούσε ακόμα σε βρετανικό σχολείο στο Παρίσι. Σύμφωνα με την Espresso, η ίδια εξέφρασε εξ αρχής την επιθυμία της να ολοκληρώσει τις σπουδές της πριν αφοσιωθεί στο μόντελινγκ κι έτσι το πρώτο διάστημα εργαζόταν μόνο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Πολύ γρήγορα βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και στις επιδείξεις μόδας των διασημότερων μόδιστρων. Πέρσι επιλέχτηκε ανάμεσα στα μοντέλα που θα φωτογραφίζονταν από τον Karl Lagerfeld για το ημερολόγιο «Pirelli 2011», ενώ συμμετείχε και στην επίδειξη μόδας του οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret όπου παρέλασε μαζί με τους υπόλοιπους «αγγέλους».

\"\"

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ιστότοπου Fashion Spot, η Πολωνή καλλονή ήταν το πιο περιζήτητο μοντέλο την περίοδο από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Απρίλιο του 2011. Η ίδια έρευνα έδειξε ακόμα ότι μεταξύ των πιο περιζήτητων μοντέλων η Άνια Ρούμπικ μετράει τους περισσότερους φαν στο Twitter (περίπου 54.000), ενώ το όνομα της έχει αναζητηθεί τις περισσότερες φορές στο Google (2,67 εκατ. ).

\"\"

Πέρα από την πασαρέλα όμως, εξίσου καλά βαδίζει και στην προσωπική της ζωή. Μπορεί να έχει μακριά τους γονείς και την αδερφή της, οι οποίοι παραμένουν στην πατρίδα της την Πολωνία, όμως από τα περασμένα Χριστούγεννα έχει σταθερά στο πλευρό της το μοντέλο σερβικής καταγωγής Σάσα Κνέζεβιτς, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε στη Βιέννη.

\"\"

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook